'Voorbij je Neus'


Hé, doe je mee
Want er gaat iets heel moois gebeuren
En in beelden en kleuren
Laat ik jou zien wat het is
Zodat je Reiki niet mist
Problemen of vragen
Niets meer te klagen
Je kunt nu echt zijn
Wie je bent, en da’s fijn!
Het maakt je zo blij
Vrolijk en vrij
Wees wie je bent
Zet je zorgen opzij
Hé, ga nou toch mee, waar blijf je …
Hé, waar blijf je?

© Noweeni InstituutTraining 'Voorbij je Neus';

bewustwording voor kinderen


Waar gaat het om?
In deze training leer je hoe je een playshop 'Voorbij je Neus' kunt geven aan kinderen. Het gaat hierin om een afwisselend, betoverend, creatief, muzikaal, rustgevend en inspirerend samenzijn voor kinderen vanaf 6 – 11 en 12 - 17 jaar, waarin bewust zijn centraal staat. Er zijn vaste en wisselende onderdelen.

Wat heb je nodig/wat moet je weten?
Omdat Reiki hier als een rode draad doorheen loopt, minimaal Reiki I of de bereidheid dit te gaan volgen. De Reiki I cursus kan in combinatie met deze workshop worden gevolgd.

Werkboek
Aan de hand van een handig werkboek, welke je na afloop meekrijgt, nemen we alle oefeningen, mogelijkheden en eventuele knelpunten door. Daarnaast worden de Reiki-technieken voor kinderen doorgenomen.

Waarom deze training?
Als je kinderen vanaf jonge leeftijd bewust laat worden van zichzelf, hebben zij meer rust en houvast en zullen zij gemakkelijker die keuzes maken die bij hen passen.

Hoe lang duur de workshop, wanneer en waar?
De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. In overleg bespreken we wanneer en waar. Dit kan bij Noweeni Instituut of op locatie.

Kosten
Indien je al in het bezit bent van een Reiki-diploma: 150 euro.
Het is mogelijk om de workshop te combineren met een Reiki-I cursus. De totale kosten komen dan uit op 275 euro. Bij meerdere deelnemers wordt een korting toegepast.

Voor wie?
Of je nu vader, moeder, onderwijzer of onderwijzeres bent, spelleider, activiteitenbegeleider of pedagogisch medewerker, het maakt niet uit! Als je het belangrijk vindt om kinderen meer bewust te laten worden van zichzelf en verder te laten kijken dan hun neus lang is, dan volg je deze training om zelf playshops te geven.

Belangstelling?

Neem hier contact op.

Terug