LOCATIE: CENTRUM Helder Spiritueel InZicht

Zonnebloemweg 74a, Almere BuitenREIKI COACHINGTRAJECT


Waarom kiezen voor een Reikitraject?

We hebben er allemaal mee te maken, dingen in het leven waar we tegenaan lopen, mee worden geconfronteerd en waar we niet direct een antwoord op hebben. Hoe ga je hiermee om?

Het is interessant om te weten wat er gebeurt, waarom iets heeft plaatsgevonden. Het ontdekken en herkennen hiervan, is het startsein van een nieuw bewuster leven, waarin je op zoek gaat naar datgene wat jouw leven zin geeft. Door middel van Reiki en met wat er daarna bij jou plaatsvindt op mentaal, lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau, kan ik je helpen.


Wat houdt het in?

Het traject start met een gesprek, waarin je aangeeft wat voor jou op dat moment het meest speelt. Hierna volgt een Reikibehandeling. Afhankelijk van waar je staat en wat er nodig is, kun je kiezen uit meerdere sessies. Aanvullende ondersteuning kan in de sessies worden geïntegreerd. Je kunt hierbij denken aan persoonlijke ontwikkeling of energetisch lichaamswerk.

Het kan zo zijn dat je gebaat bent met hulp van onze andere therapeuten. Na een diagnose en eventuele intake, zal het traject in onderling overleg hierop worden aangepast.

Uitleg Reiki: klik hier


Betreft Duur Prijs
Kennismaking (vrijblijvend) 45 min. euro 17,50
Reikibehandeling + coaching 1,5 - 2 uur euro 70,00
Traject Reikibehandeling + coaching drie sessies euro 210,00