Reiki voor kinderen

Algemeen

Playshop 'Voorbij je Neus'

Cursus Reiki I voor Kinderen

Duur, tarieven
Algemeen


In deze huidige drukke, chaotische wereld waarin zoveel kan en zoveel moet, staan kinderen bloot aan heel veel indrukken.


  • Hoe verwerk je dit?
  • Hoe kom je tot rust?
  • Heb je de de keuze om jezelf te zijn?


Reiki kan hier goed bij helpen!


Wat betekent Reiki voor een kind?

Reiki biedt een rustpuntje op een dag vol indrukken. Het brengt je terug naar jezelf, naar wie jij bent. En daar mag je zijn wie je bent. Zonder je druk te maken over wat anderen ervan vinden of zeggen. Nou, dat voelt lekker zeg. Even ontspannen ... en dan doet het nog goed ook, want het helpt klachten als eczeem, slapeloosheid, piekeren, ADHD, hooggevoeligheid, enz. te verminderen.

Het is eigenlijk een beetje een tovermiddel omdat je jezelf en anderen kunt helpen. En dat voelt fijn, dat geeft je het gevoel dat je er toe doet, het geeft je zelfvertrouwen. Daarnaast kun je Reiki voor bijna alles gebruiken, zoals dieren en de natuur. Hoe? Dat leer je in de cursus.

Omdat het belangrijk is voor een kind om serieus genomen te worden, zou het mooi zijn als ook de ouder of verzorger achter Reiki staat of althans weet wat Reiki inhoudt. Inschrijving gelijktijdig met je kind wordt dan ook van harte aanbevolen en geeft een korting van 10% op de prijs van Reiki I voor volwassenen.


Playshop 'Voorbij je Neus'


Iedereen met een Reikigraad kan zelf een playshop organiseren voor kinderen van 6 t/m 12 of 13 t/m 17 jaar. Wil je de training hiervoor volgen, kijk dan bij het betreffende hoofdstuk.

Wil je meer informatie hierover, neem dan contact op.


Cursus Reiki I voor kinderen


Wat houdt de cursus Reiki I voor kinderen in?

In één ochtend of middag word je ingewijd. Misschien vind je het nog een beetje eng, maar dat hoeft niet hoor, we doen eerst een paar fijne oefeningen waar je relaxed van wordt. En dan volgt de inwijding. Dat houdt in dat je openstaat voor wat ik noem zonnestralen of vitamientjes. Er kan energie bij je binnenkomen, die ervoor zorgt dat je schoon wordt en dat je je steeds beter gaat voelen. En daarna gaan we natuurlijk oefenen met elkaar maar ook met jezelf.

Je krijgt een mooi naslagwerk mee en die gaan we samen doornemen, zodat je precies weet wat alles betekent en op welke manieren je Reiki kunt geven. Wil je dat je plantjes beter gaan groeien, dat je eten beter smaakt of is je huisdier een beetje ziek? Reiki helpt!
De terugkomdag is een echte praktijkdag. Dan gaan we samen op pad en helpen we waar we kunnen helpen. Ook gaan we proefjes doen met Reiki. En als je wilt, mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen, zodat zij ook kunnen ervaren wat Reiki is. Je kunt dan mooi oefenen. Misschien vinden ze het wel zo leuk, dat ze ook Reiki gaan doen, kun je samen oefenen!

Natuurlijk krijg je een diploma. En je kunt terugkomen om te oefenen en misschien wel doorgaan voor Reiki II. Maar eerst maar even zien wat Reiki I voor jou kan doen.
Lijkt het je wel wat, dan hoor ik graag van je.

Terug

REIKILIED

Hé, doe je mee
Want er gaat iets heel moois gebeuren
En in beelden en kleuren
Laat ik jou zien wat het is
Zodat je Reiki niet mist
Problemen of vragen
Niets meer te klagen
Je kunt nu echt zijn
Wie je bent, en da’s fijn!
Het maakt je zo blij
Vrolijk en vrij
Wees wie je bent
Zet je zorgen opzij
Hé, ga nou toch mee, waar blijf je …
Hé, waar blijf je?


DUUR EN TARIEVEN

Cursus Duur Privé v.a. 2 pers.
Reiki I ongeveer 4,5 uur in 2 delen 125 euro 75 euro
Reiki II ongeveer 5 uur in 2 delen 150 euro 105 euro


Terug